Du er landet på Cappuccino.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods kaffekapsler. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle InnovaGoods kaffekapsler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sæt med 3 genanvendelige kaffekapsler Redol InnovaGoods

  • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Sæt med 3 genanvendelige kaffekapsler Redol InnovaGoods som vi har fundet til 89,- hos Dealshoppen.

Forhandlerens beskrivelse:
Genanvendelige kaffekapselsæt på 3er perfekt til at nyde god kaffe uden at skade miljøet, da brugen af det reducerer affaldet fra engangskapsler betydeligt.
Disse praktiskekaffekapsler med tilbehører meget nemme at bruge og rengøre.
Følg blot instruktionerne i den medfølgende brugsanvisning.
Fremstilling: PP (94%), SS 304 (4%) og silikone (2%) Moderne, innovativt, funktionelt design Miljøvenlig, genanvendelig og vaskbar Sæt med 3 kaffekapsler med tilbehør Inkluderer måleske og lille rengøringsbørste Hver kapsel har en holdbarhed på ca. 50 anvendelser.
Let at bruge og rengøre, praktisk og enkel at bruge Kompatibel med Dolce Gusto kapsel kaffemaskiner Kompakt, let, praktisk, nem at transportere og opbevare De transporteres let og opbevares overalt (køkken, kontor osv.) Dettesæt genopfyldelige kaffekapslerinkluderer en lille ske til at deponere den malede kaffe inde i kapslen og trykke den i henhold til den ønskede intensitet, hvorefter du bare skal lukke kapslen og indsætte den i Dolce Gusto-kompatibel kaffemaskine.
Hver kapsel kan genopfyldes op til 50 gange.
En lille børste er også inkluderet for nem rengøring af kapslerne.
Efter hver brug skal du åbne kapslen, fjerne overskydende kaffe og rengøre den med børsten.
I modsætning til konventionellekaffekapsler er disse genanvendelige kapslerbæredygtige og miljøvenlige, da de forhindrer ophobning af aluminium, plast osv.
Specifikationer: Materiale: PP Silikone SS 304 Farve: Sort Hvid Moderne design: Innovativ og funktionel Type: Økovenli Kaffekapsler: 3 uds Genanvendelig: 3x 50 Inkluderer: Måleske Lille rengøringsbørste Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Kan vaskes: Nem at rengøre Kompakt: Fylder meget lidt Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Kompatibel: Dolce Gusto Ca.
mål: 5,3 x 3,5 x 5,5 cm…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste InnovaGoods Kaffekapsler på listen er Sæt med 3 genanvendelige kaffekapsler Redol InnovaGoods fra Dealshoppen med en pris på 89.00. Billigste udvalgte Kaffekapsler er Sæt med 3 genanvendelige kaffekapsler Redol InnovaGoods som du kan købe for 89.00 hos Dealshoppen. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående InnovaGoods Kaffekapsler data og priser er hentet fra 1 butikker (Dealshoppen). Alle InnovaGoods Kaffekapsler tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffekapsler guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffekapsler blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekapsler: