Du er landet på Cappuccino.dk, det helt rigtige sted at finde Philips kaffefiltre. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips kaffefiltre tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Permanent kaffefilter 1×4 passer til Philips

  • Mærke: Philips

Sidste produkt på vores liste er Permanent kaffefilter 1×4 passer til Philips som vi har fundet til 69,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Finmasket genanvendeligt kaffefilter.Passer i stort set alle kaffemaskiner, der bruger 1X4 kaffefilter.Erstatter Braun filter UGSF4 og Philips CRP727.
Alternative Brands: Universal, Braun, Philips, Univer…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Philips Kaffefiltre på listen er Permanent kaffefilter 1×4 passer til Philips fra Quickparts.dk med en pris på 69.00. Billigste udvalgte Kaffefiltre er Permanent kaffefilter 1×4 passer til Philips som du kan købe for 69.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Philips Kaffefiltre data og priser er hentet fra 1 butikker (Quickparts.dk). Alle Philips Kaffefiltre tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffefiltre guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffefiltre blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffefiltre: