Du er landet på Cappuccino.dk, det helt rigtige sted at finde Black & Decker kaffemaskine. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Black & Decker kaffemaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Black & Decker BLACK+DECKER Kaffemaskine 870W

  • Mærke: Black & Decker
  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Black & Decker BLACK+DECKER Kaffemaskine 870W” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
1,25 liters kande til tilberedning af op til 10 kopper kaffe, som holder sig varm i op til 40 minutter.Blødt påfyldningssystem eller voksende påfyldningssystem fra bunden af kanden og antidryp-system, der stopper kaffelækage, når det registrerer, at kande…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Black & Decker BLACK+DECKER Kaffemaskine Steam Coffee Maker

  • Mærke: Black & Decker
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er Black & Decker BLACK+DECKER Kaffemaskine Steam Coffee Maker som vi har fundet til 595,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vandtrykskaffemaskine med et tryk på 3,5 bar for en intens og velsmagende kaffe.
Med 800 W maksimal effekt.Elegant sort design med detaljer i rustfrit stål og moderne termometer foran, der viser kaffens temperatur.Har en dampdyse med behageligt håndtag ti…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Black & Decker Kaffemaskine på listen er Black & Decker BLACK+DECKER Kaffemaskine Steam Coffee Maker fra Proshop.dk med en pris på 595.00. Billigste udvalgte Kaffemaskine er Black & Decker BLACK+DECKER Kaffemaskine 870W som du kan købe for 487.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 108 kr.
Ovenstående Black & Decker Kaffemaskine data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Black & Decker Kaffemaskine tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffemaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffemaskine blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffemaskine: