Du er landet på Cappuccino.dk, det helt rigtige sted at finde kaffekværn. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kaffekværn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bodum Bistro elektrisk kaffekværn, sort

 • Mærke: Bodum
 • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Bodum Bistro elektrisk kaffekværn, sort” fra mærket Bodum.

Forhandlerens beskrivelse:
Den elektriske kaffekværn fra Bodum, knuser og maler bønnerne med de koniske kværnblade i rustfrit stål. Dette gør at smagen og aromaen i bønnerne bevares og på den måde giver en mere smagfuld kaffe.  Kaffekværnen har en indbygget justerbar timer, som s…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Royalty Line Elektrisk kaffekværn 150W / 50g – Hvid

 • Farve: Hvid

Vores anden anbefaling er “Royalty Line Elektrisk kaffekværn 150W / 50g – Hvid” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smukke kværn i rustfrit stål fra Royalty Line har alt hvad du behøver! Dets gennemsigtige låg gør at du altid vil have mulighed for at kunne følge med i hvad der foregår indeni.
Den er ideel til at male kaffe, krydderier, nødder og fuldkorn.
Dets kl…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Manuel Kaffekværn, 25 g – Træ

 • Materiale: Træ

Næste anbefaling er “Manuel Kaffekværn, 25 g – Træ” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Intet går op imod en kop friskkværnet kaffe om morgenen.
Denne manuelle kaffekværn har et flot design med en trælignende finish, og kan indstilles til groft- eller fintmalet kaffe.En kompakt, manuel kaffekværn til dig, der ønsker friskmalet kaffe om morgenen, eller når kaffepausen nærmer sig.
Du kan vælge om du vil have groft eller fintmalet kaffe ved at dreje et hjul på undersiden af kværnen.
Det flotte design gør kaffekværnen fantastisk at have på køkkenets bordplade eller bord.
Der medfølger en lille børste til at rengøre kaffekværnen med.- Manuel kaffekværn- Kværn frisk kaffe hver morgen- Flot, kompakt designSpecifikationer:Farve: Træ, sølvMateriale: Plast, rustfrit stålMål: ca. 15 x 5 x 15 cmKapacitet: 25 gPakken Indeholder:1x Kaffekværn1x Rengøringsbørste1x Brugervejledning (Engelsk)…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Manuel Kaffekværn af Keramik

  Produkt nummer 4 på vores “kaffekværn-liste” er Manuel Kaffekværn af Keramik

  Forhandlerens beskrivelse:
  Tag din kaffe til det næste niveau ved at slibe dine egne kaffebønner.
  Med en kaffekværn kan du altid nyde nymalet kaffe, der smager og lugter fantastisk.Tag din kaffe til det næste niveau ved at slibe dine egne kaffebønner.
  Gå ikke glip af den formalet kaffe i butikken, og giv din kop af den kærlighed, den fortjener! Hvis du vil have en rigtig god kop kaffe, har du brug for en kaffekværn.
  Med en kaffekværn kan du altid nyde nymalet kaffe, der både smager og lugter fantastisk.
  Derudover er denne kaffekværn elegant og lavet af keramik, så det vil være en stilfuld indretning i dit hjem.  – Nyd frisk nymalet kaffe hver dag- Kaffekværnen bliver en stilfuld indretning- Giv din kop kaffe den kærlighed, den fortjenerSpecifikationer:Farve: BrunMateriale: Keramik, stål, træMål: 9 x 20 cmVægt: 681 gPakken Indeholder:1x KaffekværnProdukten leveres i originalemballage….

  Tjek bedste pris ❯❯

  5: Kaffekværn – Sort

  • Farve: Sort

  Sidste produkt på vores liste er Kaffekværn – Sort som vi har fundet til 139,- hos eStore DK.

  Forhandlerens beskrivelse:
  Vælg dine yndlings kaffebønner og mal din egen kaffe med denne elegante kaffekværn.
  Produktet egner sig også perfekt til blandt andet nødder og chili.
  Kværnen har rustfri stålblade, og et integreret el-kabel, der giver et stilrent indtryk.- Bruges til både kaffebønner og nødder- Klinge i rustfrit stål- Integreret strømkabelSpecifikationer: Farve: SortMaterialer: Rustfrit stål, plastVolumen: 28 gVolt: 220-240Effekt: 90 WEU stik…

  Tjek bedste pris ❯❯

  Flere produkter.

  De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kaffekværn i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kaffekværn:

  Dyreste Kaffekværn på listen er Rocket Appartamento Nera espressomaskine, hvid + Faustino kaffekværn fra KitchenOne.dk med en pris på 15995.00. Billigste udvalgte Kaffekværn er CrushGrind håndtag til kaffekværn som du kan købe for 44.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 15951 kr.
  Ovenstående Kaffekværn data og priser er hentet fra 20 butikker (KitchenOne.dk, Capida.dk, eStore DK, Gourmetshoppen.com, RAW58, Coop.dk, Proshop.dk, LforLiving.dk, Nordic Nest DK, Dorch & Danola A/S, Kop&Kande DK, Kitchentime DK, Nemmegaver.dk, WiStore, Bazta.com, Gucca.dk, Barlife.dk, Elvvs.dk, Quickparts.dk, Elgiganten). Alle Kaffekværn tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

  Flere Kaffekværn guides:

  Fandt du ikke det rigtige Kaffekværn blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekværn: