Du er landet på Cappuccino.dk, det helt rigtige sted at finde kaffekapsler. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kaffekapsler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kaffekapselæske, Opbevaring Af Kaffekapsler Eller Teposer, Hvid

 • Farve: Hvid

Vores første anbefaling er “Kaffekapselæske, Opbevaring Af Kaffekapsler Eller Teposer, Hvid” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
* Materialer: massivt bambustræ, let lakeret * Vægt: 3 kg; Maksimal belastning: 15 kg * Detaljerede data kan findes i det viste billede * Med monteringsvejledning og skruer.
Nem installation.
* Med skridsikker gummi, mere konsistent med sikkerhed…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Stativ til Kaffekapsler – 30 Kapsler

  Vores anden anbefaling er “Stativ til Kaffekapsler – 30 Kapsler” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  Ligger kaffekapslerne i en rodet køkkenskuffe? Dette stativ til kaffekapsler løser ikke kun problemet, men det giver også køkkenet et dekorativ løft, med sit flotte design!Dette stilfulde og praktiske stativ til kaffekapsler, kan holde helt op til 30 kaffekapsler! Det er en perfekt løsning til dig, der har alle kaffekapslerne liggende i en rodet køkkenskuffe.
  Med sit slanke design, fylder kapselstativet ikke meget i køkkenet.
  Stativet har et flot design og gør det nemt for dine gæster at se, hvilke kaffekapsler de kan vælge imellem. Stativet har 5 skinner, der kan holde 6 kapsler hver, hvilket passer godt, uanset om du har 5 forskellige smage, eller vil fylde hele stativet med din favorit!- Flot stativ til kaffekapsler- Rummer 30 kapsler- Fylder meget lidtSpecifikationer:Farve: SølvMateriale: MetalMål: ca. 9.5 x 9.5 x 25 cmPakken Indeholder:1x Kapselstativ…

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: Holder til kaffekapsler – Træfarvet

   Næste anbefaling er “Holder til kaffekapsler – Træfarvet” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   Ved hjælp af denne stilfulde kapselholder har du altid kaffekapslerne lige ved hånden, når du har lyst til en kop.
   Derudover er den stilrene, træfarvede beholder en flot indretningsdetalje i dit køkken! Beholderen har plads til 32 kapsler langs de 4 sider.
   I midten er der også en beholder til sukker, plastikskeer og andet der pifter kaffen op!- Holder til kaffekapsler- Lavet af træ- Masser af lagerpladsSpecifikationer:Farve: TræfarvetMateriale: MDFMål: 16,5 x 16,5 x 17 cmKapacitet: 32 kapsler…

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Sæt med 3 genanvendelige kaffekapsler

    Produkt nummer 4 på vores “kaffekapsler-liste” er Sæt med 3 genanvendelige kaffekapsler

    Forhandlerens beskrivelse:
    Et sæt af 3 genanvendelige kaffekapsler, der er perfekte til at nyde god kaffe uden at skade miljøet, da brugen væsentligt reducerer det affald, der genereres af konventionelle engangskapsler.
    Sættet indeholder en lille ske til at placere kaffen inde i kapslen og tryk den til den ønskede intensitet.
    Den indeholder også en lille børste til nem rengøring af kapslen.
    Disse praktiske kaffekapsler er vaskbare og meget nemme at bruge, skal du blot følge instruktionerne i den medfølgende brugsanvisning.
    Hver kapsel har en holdbarhed på ca. 50 anvendelser.
    Derudover er de meget lette og optager lidt plads, så de let kan transporteres og opbevares overalt (i køkkenet, på kontoret osv.).
    Kompatibel mit Nespresso kapsel kaffemaskiner Specifikationer: Materiale: PP Silikone SS 304 Farve: Sort Hvid Moderne design: Innovativ og funktionel Type: Økovenli Kaffekapsler: 3 uds Genanvendelig: 3x 50 Inkluderer: Måleske Lille rengøringsbørste Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Kan vaskes: Nem at rengøre Kompakt: Fylder meget lidt Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Kompatibel: Nespresso Ca.
    mål: Ø3,9 x 3 cm…

    Tjek bedste pris ❯❯

    5: Genanvendelig Kaffekapsel til Dolce Gusto

     Sidste produkt på vores liste er Genanvendelig Kaffekapsel til Dolce Gusto som vi har fundet til 209,- hos eStore DK.

     Forhandlerens beskrivelse:
     Genanvendelig kaffekapsel til Dolce Gusto kaffemaskine.
     Den miljøvenlige kaffekapsel vaskes nemt ud efter brug og kan genbruges med din yndlingskaffe.Elsker du din kaffe fra Dolce Gusto, men er du træt af altid at klare dig med kaffekapsler og spilde engangsprodukter? Så er denne genanvendelige kaffekapsel præcis, hvad du leder efter! Denne kaffekapsel er væsentligt mere miljøvenlig end de engangskapsler, du køber i købmanden, fordi du nemt kan vaske den ud efter brug og bruge den igen.
     Fyld kapslen med din yndlingskaffe, pres den og sæt kapslen i din maskine!- Passer til Dolce Gusto kaffemaskine- Leveres med en måleske og børste- Vaskes nemt ud efter brugSpecifikationer: Farve: SølvMateriale: Rustfrit stålMål, emballage: 18 x 12 x 7 cmKompatibilitet: Dolce GustoPakken Indeholder: 1x Kaffekapsel1x Måleske1x Børste1x Brugervejledning (engelsk)…

     Tjek bedste pris ❯❯

     Flere produkter.

     De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kaffekapsler i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kaffekapsler:

     Dyreste Kaffekapsler på listen er Sjöstrand Espresso kapselmaskine med 100 kaffekapsler fra KitchenOne.dk med en pris på 2499.00. Billigste udvalgte Kaffekapsler er Gran Gusto kaffekapsler til Caffitaly DATOVARE som du kan købe for 10.00 hos Den Lune Kop. Forskellen på de to priser er 2489 kr.
     Ovenstående Kaffekapsler data og priser er hentet fra 15 butikker (Lammeuld.dk, eStore DK, KitchenOne.dk, Helsebixen.dk, Den Lune Kop, Dealshoppen DK, InkClub DK, Økofamilien, WiStore, Kitchentime DK, Simpelt.dk, Motatos DK, Helsam, Gucca.dk, Elgiganten). Alle Kaffekapsler tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

     Flere Kaffekapsler guides:

     Fandt du ikke det rigtige Kaffekapsler blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekapsler: