Du er landet på Cappuccino.dk, det helt rigtige sted at finde Dorre kaffebrygger. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dorre kaffebrygger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dorre Prissy kaffebrygger, 0,8 liter

Sidste produkt på vores liste er Dorre Prissy kaffebrygger, 0,8 liter som vi har fundet til 183,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Prissy kaffebryggeren fra Dorre kommer i et smukt design, og du kan servere den allerbedste kaffe til dig selv og dine gæster.
Med sine runde former vil Prissy bryggeren se godt ud på bordet.
Den er lavet af glas og rummer op til 0,8 liter kaffe.
Den…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Dorre Kaffebrygger på listen er Dorre Prissy kaffebrygger, 0,8 liter fra KitchenOne.dk med en pris på 183.00. Billigste udvalgte Kaffebrygger er Dorre Prissy kaffebrygger, 0,8 liter som du kan købe for 183.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Dorre Kaffebrygger data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Dorre Kaffebrygger tilbud er opdateret i dag 04-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffebrygger guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffebrygger blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffebrygger: