Du er landet på Cappuccino.dk, det helt rigtige sted at finde Moccamaster kaffefiltre. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Moccamaster kaffefiltre tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Moccamaster Kaffefiltre

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Moccamaster Kaffefiltre” fås til 39,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
For at opnå den helt perfekte kop kaffe på din Moccamaster, er det vigtigt også at anvende de rigtige kaffefiltre.
Disse er udviklet af Moccamaster selv og yder både kaffen og maskinen retfærdighed.  Pakken indeholder 100 filtre i størrelse 4, som passe…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Moccamaster Cup One Kaffefilter str. 1 x 1

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Moccamaster Cup One Kaffefilter str. 1 x 1 til kun 29,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En pakke med kaffefilter i størrelse 1×1 fra Moccamaster.
Kaffefiltret er et utrolig vigtig del af bryggeprocessen og kan have stor påvirkning på smagen.
Disse har derimod ingen påvirkning på smagen.
Filtrene er farvet med et ufarligt blegemiddel. Pakken…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Moccamaster Holder til kaffefilter 1×4

Sidste produkt på vores liste er Moccamaster Holder til kaffefilter 1×4 som vi har fundet til 199,- hos Kai Berntsen ApS.

Forhandlerens beskrivelse:
Moccamaster – holder til kaffefilter 1×4 Filterholderen er lavet i solidt rustfrit stål. Du kan enten bruge silikonefoden til at have den stående, eller du kan bruge den kraftige 3M tape til at hænge den op….

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

Dyreste Moccamaster Kaffefiltre på listen er Moccamaster Holder til kaffefilter 1×4 fra Kai Berntsen ApS med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Kaffefiltre er Moccamaster Cup One Kaffefilter str. 1 x 1 som du kan købe for 29.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 170 kr.
Ovenstående Moccamaster Kaffefiltre data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Kai Berntsen ApS). Alle Moccamaster Kaffefiltre tilbud er opdateret i dag 05-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffefiltre guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffefiltre blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffefiltre: