Du er landet på Cappuccino.dk, det helt rigtige sted at finde OBH kaffekværn. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH kaffekværn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH Nordica elektrisk kaffekværn GD7008S0

  • Mærke: OBH

Sidste produkt på vores liste er OBH Nordica elektrisk kaffekværn GD7008S0 som vi har fundet til 399,- hos Coop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
OBH Nordica kaffekværn der nemt hurtigt og ikke mindst effektivt maler kaffebønnerne så de passer til din ønskede kaffe uanset om det er fra finmailing til espresso og filterkaffe eller over til grovmalet stempelkaffe.
Kan justeres gennem 9 forskellige indstillinger.
For den optimale nydelse så kværn bønner hver gang du skal brygge en kande kaffe.
Slukker automatisk efter malning af kaffen Aftageligt kværnhjul for nemmere rengøring Maler kaffe til 2-18 kopper (op til 125 gram)…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste OBH Kaffekværn på listen er OBH Nordica elektrisk kaffekværn GD7008S0 fra Coop.dk med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Kaffekværn er OBH Nordica elektrisk kaffekværn GD7008S0 som du kan købe for 399.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående OBH Kaffekværn data og priser er hentet fra 1 butikker (Coop.dk). Alle OBH Kaffekværn tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffekværn guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffekværn blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekværn: