Cappuccino.dk: Find blandt 1834 Produkter | 24 Kategorier | 103 Brands | 116 Forhandlere

Bedste OBH Kaffekværn: Se top 2

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Cappuccino.dk, det helt rigtige sted at finde OBH kaffekværne. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 OBH kaffekværne

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på OBH kaffekværne | ✅ Kaffekværn-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  OBH Nordica kaffekværn - Sort/børstet stål 1: OBH Nordica kaffekværn - Sort/børstet stål
  • Bevarer aroma ved overopvarmning
  • 9 forskellige indstillinger
  • Kopindstilling til 2-18 kopper
  • LED-indikator og dobbelt sikkerhedsfunktion
  • Aftagelig motordel for nem rengøring
  392,- hos Kitchentime DK Billigste pris af 9 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste OBH kaffekværne

  Her kan du se hele vores liste over de bedste OBH kaffekværne som du kan finde lige nu.

  1: OBH Nordica kaffekværn - Sort/børstet stål

  Hvorfor vælge OBH Nordica kaffekværn - Sort/børstet stål?

  OBH Coffee Grinder Precision kaffekværn er en kaffekværn, der er designet til at bevarer aromaen i kaffen ved at forhindre overopvarmning. Den har 9 forskellige indstillinger, så du kan vælge imellem fin eller grov kaffe, alt efter din smag. Med kopindstillingen kan du vælge mellem 2-18 kopper, så du kan kværne den mængde kaffe, du har brug for.

  Kaffekværnen har også en LED-indikator for tænd/sluk og en dobbelt sikkerhedsfunktion, som betyder, at kværnen ikke starter, medmindre låget og kaffebeholderen er på plads. Motordelen er aftagelig, hvilket gør rengøringen nemmere, og der medfølger en rengøringsbørste til at holde kværnen ren.

  Med OBH Coffee Grinder Precision kaffekværn kan du kværne frisk kaffe til din morgenkaffe eller til at imponere dine gæster med. Den er nem at bruge, har en elegant og stilfuld udformning og er en pålidelig og holdbar kaffekværn, der vil give dig den perfekte kop kaffe hver gang.

  OBH Nordica kaffekværn der nemt hurtigt og ikke mindst effektivt maler kaffebønnerne så de passer til din ønskede kaffe uanset om det er fra finmailing til espresso og filterkaffe eller over til grovmalet stempelkaffe. Kan justeres gennem 9 forskellige indstillinger. For den optimale nydelse så kværn bønner hver gang du skal brygge en kande kaffe. Slukker automatisk efter malning af kaffen Aftageligt kværnhjul for nemmere rengøring Maler kaffe til 2-18 kopper (op til 125 gram)

  2: OBH Easy Grind Kaffekværn

  Hvorfor vælge OBH Easy Grind Kaffekværn?

  Denne kaffemølle maler nemt og effektivt din kaffe ved hjælp af blot et tryk på knappen. Den ovale form på møllen sikrer en ensartet maling. Den roterende dobbeltkniv i rustfrit stål skærer bønnerne uden problemer. Du kan også bruge den til at skære tørre

  Andre mærker af kaffekværne

  På vores liste her har vi samlet de OBH bedste kaffekværne på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige kaffekværn til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top