Du er landet på Cappuccino.dk, det helt rigtige sted at finde Rosendahl kaffekop. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rosendahl kaffekop tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosendahl Grand Cru Soft Kaffekop

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Rosendahl Grand Cru Soft Kaffekop” fås til 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få en god start på dagen med en lækker kop kaffe i denne flotte kaffekop m. underkop fra Rosendahl Grand Cru Soft serien.
Den flotte hvide farve og det enkle design bidrager til en inspirerende borddækning og lader dig kombinere koppen med andet stel, hvi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Rosendahl Grand Cru kaffekop m. underkop – 26 cl

Sidste produkt på vores liste er Rosendahl Grand Cru kaffekop m. underkop – 26 cl som vi har fundet til 249,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Kaffekop med underkopGrand Cru er Rosendahls smukke service-serie med alt fra bestik til tallerkner og skåle.
Serien er udformet i smukt hvidt porcelæn, som skaber rene linjer på spisebordet.
Grand Cru serien har en elegance med et råt touch, som giver st…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Rosendahl Kaffekop på listen er Rosendahl Grand Cru kaffekop m. underkop – 26 cl fra Erling Christensen Møbler med en pris på 249.00. Billigste udvalgte Kaffekop er Rosendahl Grand Cru Soft Kaffekop som du kan købe for 179.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 70 kr.
Ovenstående Rosendahl Kaffekop data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Rosendahl Kaffekop tilbud er opdateret i dag 05-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kaffekop guides:

Fandt du ikke det rigtige Kaffekop blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kaffekop: