Bedste Tierra Kaffekapsler - se top 1

blandt 1 kaffekapsler
Lavazza ¡Tierra! For Planet Organic kaffekapsler, 10 stk

Fundet hos KitchenOne.dk og 1 andre - spar 4 kr.

Lavazza ¡Tierra! For Planet Organic kaffekapsler, 10 stk

29 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • 10 kaffekapsler i en pakke
  • Kompatibel med Nespresso®-maskiner
  • Vælg mellem forskellige kaffeblandinger
  • Lavazza kaffe, fremstillet siden 1956
  • Økologisk certificeret og UTZ-godkendt

Længere beskrivelse af Lavazza ¡Tierra! For Planet Organic kaffekapsler, 10 stk:

"Lavazza ¡Tierra! For Planet Organic kaffekapsler, 10 stk er en fantastisk løsning til kaffedrikkere, der ønsker en autentisk italiensk espresso i deres eget hjem. Med denne pakke kan du vælge mellem forskellige kaffeblandinger, og du kan finde din nye favorit smag. Disse kapsler er kompatible med Nespresso® Original-maskiner, så du kan nemt og bekvemt lave din yndlingskaffe.

Lavazza Qualità Oro er en mellemristet kaffe med en intensitet på 8/10. Den har en blød og aromatisk smag med noter af frugt og blomster. Denne blanding er fremstillet af nøje udvalgte Arabica-bønner fra Mellem- og Sydamerika, som er blevet ristet på samme måde siden 1956.

Lavazza Crema E Gusto er også en mellemristet kaffe, men med en intensitet på 12/13. Denne espresso har en stærk fyldighed og en intens aroma med strejf af krydderier og kakao. Blandingen indeholder Arabica-bønner fra Brasilien og Robusta-bønner fra Afrika og Asien, og den er velegnet til mælk.

Lavazza Qualità Rossa er en mellemristet kaffe med en intensitet på 10/13. Denne espresso har en fuld styrke med en nøddeagtig eftersmag og noter af chokolade. Blandingen er baseret på en blanding af Arabica-bønner fra Brasilien og Robusta-bønner fra Afrika og Sydøstasien. Det er en velkendt smag fra Lavazzas ikoniske kaffe, der har mere end 50 års historie i Italien.

Lavazza ¡Tierra! For Planet er en mellemristet kaffe med en intensitet på 7/13. Denne espresso er fremstillet af bønner, der er skånsomt ristet for at give en blød og rund eftersmag af chokolade og noter af frugt. Arabica-bønnerne er nøje udvalgt til at blive dyrket på UTZ og EU økologisk certificerede gårde i Syd- og Mellemamerika.

Køb Lavazza ¡Tierra! For Planet Organic kaffekapsler, 10 stk i dag og nyd en lækker kop kaffe i dit eget hjem. Med 10 kaffekapsler pr. pakke og muligheden for at vælge din yndlingsblanding, kan du ikke gå galt i byen. Og hvis du bruger koden 10LAVAZZA, kan du endda få 10% rabat på dit køb!"

    Size
  • 10 stk
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top