Køb af espressomaskine uden udbetaling - hvad er dine muligheder, og hvornår giver det mening?

Ønsker du dig en splinter ny espressomaskine? Hvis du er en ægte kaffe connoisseur, så kan du ikke undvære en espressomaskine i dit hjem. En espressomaskine laver den perfekte lille kop delikat kaffe, som kan kvikke dig op på en doven eftermiddag.

Det er et uundværligt også køkkenredskab for kaffeelskeren, som har brug for et hurtigt koffein-fix, inden de skal ud af døren. Desværre er de bedste espressomaskiner ikke de billigste på markedet. Men når det kommer til god kaffe, så er det ikke her, at man skal spare sine penge. 

Ingen gider at stå og bande og svovle over en espressomaskine, som er gået i udu og pludselig laver tynde vandede kopper espresso. Hvis man skal have en espressomaskine, så skal man have en ordentlig en af slagsen. Så hvad gør man, hvis man gerne vil have en luksusespressomaskine, men budgettet siger nej?

Vi har svarene til dig i denne artikel. 

Køb en espressomaskine på afbetaling

Nu til dags er der næsten ikke det, som du ikke kan købe på afbetaling. Du kan endda bestille takeaway og betale din pizza på afbetaling. Der er naturligvis også afbetalingsmuligheder, når det kommer til køkkenredskaber som espressomaskiner. Når du køber på afbetaling, så betaler du ikke det fulde beløb lige med det samme. I stedet er din betaling fordelt over x antal af måneder, så du kun skal lægge et lille beløb til at starte med. Hvis du ikke sidder med pengene til en espressomaskine lige nu, så kan en afbetalingsløsning være en god ide. 

Du slipper naturligvis ikke helt uden om en udbetaling, men den er spredt over flere måneder, så du mærker ikke rigtig, at pengene bliver brugt. Mange afbetalingsløsninger tilbyder dig at betale pengene tilbage over 6 måneder til et år, hvilket måske kun vil komme til at koste dig 100 kr om måneden.

Lån til forbrug

Det er altid en mulighed at låne penge til de ting, som du gerne vil have. Det er fristende at tage lån. Det er nemt, hurtig og tilgængeligt for alle. Dog er der mange ulemper ved at tage lån. Du kan for eksempel ende med at betale flere penge tilbage i renter. Du kan også komme til at stå i gæld, hvis du ikke har pengene, som du skylder til lånet. 

Lån til forbrug er noget, som helst skal forbeholdes akutte udgifter, som du absolut må og skal betale med det samme. Selvom du er virkelig hooked på en fed espressomaskine, så kan den ikke kategoriseres som værende en akut udgift, som du bør låne penge til. Når det er sagt, så findes der gode lånemuligheder, som kan tilpasses dine behov. Du kan læse mere om lån på denne side

Ønsk dig en espressomaskine i gave

Den nemmeste måde at få fingrene i en espressomaskine på, uden at betale en krone, er at ønske sig en i gave. Har du snart fødselsdag? Jubilæum? En housewarming eller anden grund til fejring? Så put espressomaskine med caps lock øverst på din liste. I værste tilfælde får du mere end én espressomaskine i gave, og så kan du bruge et tilgodehavende bevis nede i butikken.

Hvis dine venner og bekendte ved, at du er vild med god kaffe om morgenen, så ved de med garanti også, at du ville værdsætte en supergod espressomaskine i gave. Det bedste er, at du slipper for selv at skulle stå med regningen til lige netop den espressomaskine, som du ønsker dig. 

Byt dig til en espressomaskine

Har du en håndmixer, smoothieblender eller riskoger, som du ikke længere har glæde af? Hvorfor ikke spørge rundt i din vennekreds om nogen kunne have lyst til at lave en bytteaftale? Hvis du kender nogen, som ligger inde med en god espressomaskine, som de alligevel aldrig bruger, så kunne du foreslå at bytte med noget andet. 

Nogle gange laver man fejlkøb og får flyttet nogle redskaber ind i køkkenet, som man alligevel aldrig får brugt. Hvem ved, måske har du en ven eller veninde, som bare venter på, at nogen gider adoptere deres espressomaskine. 

Dog skal du overveje, om du har lyst til at få en espressomaskine som allerede er blevet brugt. Tjek om maskinen er i ordentlig stand og har alle sine dele, før du indgår i en bytteaftale.

Tjek på Facebook marketplace

Marketplace har ofte både brugte og ubrugte sager, som gives væk eller sælges til en enormt lav pris. Igen kan det være, at folk har begået fejlkøb eller bare ikke gider bruge deres ting længere. Gå på opdagelse på marketplace og se om du kan finde en god espressomaskine, som du gerne vil adoptere. 

Måske skal du af med 50-100 kr, men du kan også være heldig at finde ting, som ikke koster en krone. På marketplace er det også muligt at prutte lidt om prisen, så hvis du er god til at forhandle, så kan du være heldig at finde en espressomaskine til en god pris.

Vind en espressomaskine

Der er rigtig mange steder på nettet eller i butikker, hvor du kan melde dig til konkurrencer og vinde fede præmier. Det koster ofte ingenting, du skal blot opgive dit navn og din e-mail. Mange gange kan du vinde elektronik, rejser og køkkenredskaber, som for eksempel den nyeste espressomaskine. 

Hvis du er helt hooked på ideen, og gerne vil øge dine chancer for at vinde, så sæt alt ind på konkurrencer rundt omkring og se, om du kan blive en af de heldige vindere. 

Led efter de gode tilbud

Nogle gange kommer man ikke udenom at betale for det, som man går og drømmer om. Hvis du synes, du har forsøgt både det ene og det andet, men espressomaskinen er stadig ikke flyttet hjem til dig, så kan det være, at du må søge andre græsgange. 

Hvis det virkelig kniber med budgettet, så led efter de gode tilbud. Du kommer ikke udenom at skulle betale en smule, men der er håb for at finde gode tilbud med stærkt nedsat pris. Overvej om du kan skrabe en lille opsparing sammen og gå efter de gode tilbud. Det er i sidste ende det hele værd, hvis du virkelig ikke kan undvære en espressomaskine i dit liv. Heldigvis er der mange butikker, som sælger espressomaskiner, så dine muligheder for at finde et sted med tilbud er rigtig gode!

Menu
Top